Montserrat, molt a prop nostre

De tant en tant, sempre cal recordar que la nostra estimada muntanya hi és ben a prop, i que només cal decidir-se una mica per a pujar pels costeruts camins montserratins. Aquesta és la sortida que vàrem fer el passat 18 de novembre.

El nostre amic Jacint, un coneixedor insustituible de Montserrat, ens va portar per camins no massa coneguts per alguns de nosaltres. Així, vàrem poder gaudir d’un recorregut a mitja vessant, per senders, corriols, alguns mig perduts, altres més coneguts, per alguns dels racons més recòndits de la muntanya.

Així, des del casalot vàrem encalçar un costerut sender cap amunt el Serrat de la Pastera. Des d’allí varem poder observar l’agulla més baixa de Montserrat, el Frare de Baix.

Seguim pujant cap els Pollegons, i des del coll baixem cap el torrent del Pont, on trobem la cova de Murdela, una petita bauma que algú va condicionar per a viure-hi.

Seguim cap a la Roca Mala, des de la que s’observa una fantàstica panoràmica, entre les Gorres i el Montgròs. Després, ens desviem cap el Clot de la Sajolida, un dels pocs llocs de Montserrat on podem trobar aigua, i si fos estiu fins i tot un bany!

Ara tornem a pujar cap el serrat de la Sajolida, i des del coll agafem cap avall el camí dels Francesos, i ja podem tornar a casa!

Un privilegi viure tant a prop de Montserrat, però no oblideu que, si no coneixeu el camí, millor que aneu amb algú que coneixi bé la muntanya!

Més fotos, cliqueu AQUÍ

Quant a 4000peus

4000peus neix a Collbató l'any 2006 amb un objectiu comú entre tots els seus socis: la muntanya. 4000 peus representa l'alçada de Montserrat en la unitat de mesura del sistema anglosaxó, però també és una aproximació al número de peus censats a Collbató l'any 2006: uns 2000 Collbatonins/es.
Aquesta entrada ha esta publicada en Mitja muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.