Sortida camí antic del Bruc a Can Ribera, 29/04.

P1460170

El dia ens deia directament que tiréssim enrere, que era millor anar a un bar per estar ben calentets i fer un bon esmorzar, ja que a la muntanya no hi faríem res. Però no, la colla que ens havíem ajuntat en teníem ganes, i hi vàrem anar malgrat tot. De la mà d’en Josep Ollé, vàrem baixar pel camí de les vinyes (que va paral·lel al camí antic de Can Ribera al Bruc) i vàrem pujat pel camí antic. Ambdós estan en perfectes condicions per gaudir d’una excel·lent caminada per aquest magnific bosc. Gaudir dels miradors amb unes vistes increïbles, el silenci, la flora, el cant dels ocells, els multiples detalls que esquitxen el recorregut, reminiscències de l’ocupació anterior que va tenir aquest territori, els bancs per seure que ens inviten a reposar cos i ment…..

El dia només ens va permetre entreveure tot això, i quan ja haviem baixat a la riera, molt a prop de Can Ribera, la intensitat de la pluja ens va fer recular amb la sensació de dir: hi tornarem, ara que ja n’hem fet un petit tastet.

P1460207

Fotos de David Marti i Pere Costa

https://photos.app.goo.gl/hqfe13TViHBErTfs2

https://photos.app.goo.gl/04vseIe55eB3JGyi1

 

Quant a 4000peus

4000peus neix a Collbató l'any 2006 amb un objectiu comú entre tots els seus socis: la muntanya. 4000 peus representa l'alçada de Montserrat en la unitat de mesura del sistema anglosaxó, però també és una aproximació al número de peus censats a Collbató l'any 2006: uns 2000 Collbatonins/es.
Aquesta entrada ha esta publicada en senderisme cultural. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.