Excursió cultural amb final enològic i gastronòmic

Un temps immillorable va acompanyar aquesta sortida amb final gastronòmic, que s’està convertint en tota una tradició de 4000peus.

El nostre amic Pere ens va portar pels voltants del seu poble nadiu, Bonastre, bonica vila a mig camí de les serres litorals i la costa. Es flairava a tot el recorregut l’aroma mediterrani: el mar, el romaní, els cels blaus i transparents….

La segona fase de la jornada va consistir en un festival de bon menjar i beure, tot productes ecològics i de proximitat: aperitiu, calçotada, i un recorregut inabastable pels vins artesanals sense potingues. Només un qualificatiu: apoteòsic!

Aquesta ha estat la segona edició, no hi ha cap dubte que l’any que ve farem la tercera!

https://photos.app.goo.gl/uedsXJ1TqVQ9awq3A

Advertisement

Quant a 4000peus

4000peus neix a Collbató l'any 2006 amb un objectiu comú entre tots els seus socis: la muntanya. 4000 peus representa l'alçada de Montserrat en la unitat de mesura del sistema anglosaxó, però també és una aproximació al número de peus censats a Collbató l'any 2006: uns 2000 Collbatonins/es.
Aquesta entrada ha esta publicada en senderisme cultural. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.