XIII Caminada 4000peus

Després de dos anys i uns dies de pandèmia, confinament, restriccions, mascaretes, etc, etc, etc, per fi ens hem pogut tornar a trobar en la nostra entranyable caminada popular, la de Collbató, la de 4000peus.

Tretze no era un nombre que presagiés bona sort…. però hem sabut escapolir-nos del destí, i només se’ns acut dir que ha estat un dia magnific. No sé si la millor caminada, però sí una de les millors.

Després d’unes setmanes de feina, patiments i demès, finalment a les 7 del matí obríem el Casinet, i tot estava a punt per començar: les inscripcions, els permisos, les samarretes, les botifarres i les graelles per coure-les, l’ambulància, les 4 cadires joelette, els voluntaris, els avituallaments….. i per descomptat i sens cap mena de dubte, el millor de tot: ELS PARTICIPANTS.

Estem molt contents de fer-vos d’amfitrions, i dir-vos que la feinada ha valgut la pena. Ens sentim totalment gratificats per la resposta de tothom, el bon humor, i fins i tot les crítiques (constructives, com sempre).

Un any més. Ara descansem, però ja comencem a preparar la catorzena, sense pandèmies, sense confinaments, sense restriccions, i amb moltes ganes. Com sempre. GRACIES A TOTHOM.

Vegeu totes les fotos a l’enllaç https://photos.app.goo.gl/erdeEzQ8Vc6zCb6d9