XIII Caminada Popular Collbató, INSCRIPCIONS TANCADES!!

Les inscripcions de la XIII edició de la Caminiada Popular ESTAN TANCADES!

Gràcies pel vostre interès!!

ATENCIO: ULTIMS CANVIS!!

Us fem saber les últimes novetats de la caminada de diumenge 24 octubre 2021.

Hora de sortida:

Hi haurà una única sortida a les 8:15

Hora limit arribada caminada 14:30

Recollida documentació:

Es podrà recollir l’acreditació i la tassa el dimecres 20 de 19:30 a les 21h. Al local social del Club C/ Pau Bertran, 25 Collbató.

Dissabte 23es podrà recollir al casinet de Collbató a partir de les 17 h a 20h.

Diumenge 24 es podrà recollir al casinet de Collbató a partir de les 7h.

Per recollir l’acreditació serà necessari presentar el DNI.

Per recollir l’acreditació d’una tercera persona haureu de presentar fotocòpia o foto al Mòbil del DNIdel interessat/ada.

Aquest 2021 es celebrarà la tretzena edició de la Caminada Popular Collbató, organitzada per 4000PEUS. Com cada any, us convidem a participar-hi en aquesta caminada popular, que es realitzarà el dia 24 d’octubre de 2021.

Aquesta tretzena edició es podrà finalment celebrar, després de les incerteses a causa de la pandèmia del COVID-19. Esperem que la pugueu gaudir, sempre amb seguretat.

Malgrat això, i en funció de la progressió de la pandèmia i les reglamentacions vigents, l’Organització es reservarà el dret de modificar les condicions de participació, la data, o fins i tot la cancel·lació de la caminada. Vegeu les NORMES DE PARTICIPACIO (remarcades amb vermell les mesures especials COVID).

És una caminada ja veterana en la que bona de part de collbatonines i collbatonins hi posem el nostre entusiasme any rere any per que sigui un èxit. Agrair també a les entitats que col·laboren, Patronat de la Muntanya de Montserrat, FEEC, però sobretot a l’Ajuntament de Collbató, ja que sense el seu suport la caminada no seria possible.

Comuniquem que aquest any, finalment, SÍ HI HAURA BUTIFARRADA!! També hi haurà 4 avituallaments, pel que qui vulgui no caldrà que porti res de menjar ni de beure.

Seguiu en tot cas les indicacions que doni l’Organització per a prevenció del COVID.

I per descomptat, gràcies a tots el participants, ja que sou l’essència de la caminada, i el que dóna sentit a tot plegat.

RECORREGUTS:

ATENCIO!! Els recorreguts han variat una mica respecte altres anys. Consulteu els mapes.

El recorregut voreja el vessant sud de la muntanya de Montserrat, amb dues opcions: una fàcil, i l’altra una mica més difícil.

El recorregut llarg, de 24 Km, comença a Collbató, abans del cementiri es desvia cap el Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrera la Vinya Nova, després les masies d’El Castell i Can Salces, puja pel camí del refugi i pel torrent de La Diablera fins al Coll de Guirló (punt més alt del recorregut), i arriba a Can Massana. La tornada es fa pel camí de les Batalles, Can Salces, El Castell, Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 423 m, la dificultat és mitjana, sense dificultats per a excursionistes en forma.

El recorregut curt, de 12 Km, comença a Collbató, abans del cementiri es desvia cap el Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrera la Vinya Nova, després per les masies d’El Castell i Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 125 m, i és fàcil, apta per tothom.

RECORREGUT LLARG:

TRACK LLARGA

RECORREGUT CURT:

TRACK CURTA

Situació punt de sortida/arribada:

INSCRIPCIONS

ATENCIO: LES INSCRIPCIONS ESTAN TANCADES!!

La inscripció a la Caminada suposarà implícitament que s’han llegit i acceptat les següents NORMES

Llegiu també la POLITICA PROTECCIO DE DADES

Per a participar-hi, caldrà que tots els participants EMPLENIN I SIGNIN EL FULL AUTORESPONSABLE. Aquest full s’entregarà en mateix dia de la caminada, signat en data del dia de la caminada.

L’ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET D’APARTAR A QUALSEVOL PARTICIPANT QUE PRESENTI ALGUN DELS SÍMPTOMES COMPATIBLES AMB LA COVID 19.

Consulteu el PROTOCOL DE PARTICIPACIO elaborat per la FEEC.

Les inscripcions es poden fer on-line A PARTIR DEL 15 D’AGOST i fins al dia abans de la caminada, o fins a arribar al límit de 400 participants.

NO ES FARAN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CAMINADA.

Els formularis i fulls hauran de ser complimentats, signats i retornats a 4000peus per correu electrònic, a 4000peus.collbato@gmail.com

4000peus es reserva el dret d’admetre inscripcions presencials el mateix dia.

PREUS:

Els preus de les inscripcions són els següents:

· Socis 4000peus federats FEEC: 9 €
· Socis 4000peus no federats FEEC: 13,5 €
· No socis federats FEEC: 11 €
· No socis no federats FEEC: 15,5 €
· Nens i nenes 14 anys o menors no federats FEEC: 11 €
· Nens i nenes 14 anys o menors federats FEEC: 7,5 €

(*) Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult responsable

L’única assegurança vàlida que s’admet és la de la FEEC (qualsevol modalitat). Els participants que no puguin acreditar que disposen de llicència de la FEEC, hauran de escollir l’opció “sense llicència anual de la FEEC”.

BONA CAMINADA!!!

 Fotos de la XII Caminada:

FOTOS

FOTOS JOELETTE