Llicencies 2023

4000peus, AE Collbató, adverteix que els esports i activitats de muntanya comporten riscos. És per això que les activitats que es descriuen en aquest lloc WEB tenen un caràcter merament informatiu. Qualsevol persona que accedeixi a la muntanya cal que tingui la preparació física i coneixements necessaris, i cal que s’informi abastament dels riscos que comporten les activitats d’excursionisme i muntanya, abans de realitzar qualsevol activitat.
Segons la legislació vigent, tota persona que accedeixi a la muntanya cal que disposi d’assegurança d’accidents i rescats. Per això, tothom que participi en les activitats que organitza 4000peus cal que disposi de targeta federativa o, si més no, cal sol·licitar llicència temporal que abasti el tipus i durada de l’activitat.

Federa’t!

NOVETATS: CANVIS HABILITACIÓ FEDME 2023

A partir del 2023, la llicència FEEC (catalana) habilita per a obtenir descomptes als refugis a les comunitats autònomes d’Aragó, Navarra, Pais Basc i Astúries, a més de Catalunya.

Per a obtenir descomptes a refugis d’altres comunitats, caldrà l’habilitació FEDME (espanyola).

TRAMITACIÓ LLICÈNCIA

Si no ets soci de 4000peus, cal que t’inscriguis prèviament. Visita la pàgina Fes-te soci per a inscriure’t.

Per a obtenir la llicència federativa anual, cal prèviament associar-se a una associació d’excursionisme adherida a la FEEC, com és el cas de 4000peus Associació Excursionista Collbató.

Si ja ets soci de 4000peus i vols federar-te, comunica-ho a 4000peus.collbato@gmail.com, indicant el nom i la modalitat que sol·licites.

Si vols obtenir la llicència al moment, passa pel nostre local, i amb pagament amb targeta de crèdit t’imprimirem la targeta al moment!

ATENCIÓ: a partir de desembre 2022 ja es poden tramitar les llicències per al 2023!! Poseu-vos en contacte amb 4000peus: 4000peus.collbato@gmail.com

La FEEC ofereix diferents modalitats d’assegurança federativa, en funció de l’edat, l’àmbit de cobertura i del tipus d’activitat.

QUADRES DE PREUS DE LLICÈNCIES A APLICAR DES DE L’1 DE GENER DE 2023

Per consultar les cobertures i modalitats, consulteu els quadres dels plans de llicències del 2023:

(Nota: per a tramitar la llicència en modalitat familiar, cal que el pare i la mare del menor estiguin tots dos federats a la FEEC).

4000peus imprimeix directament les targetes de les llicències. Tanmateix, la FEEC ofereixl’opció d’anar a tot arreu amb la llicència descarregant-se les apps següents, sense necessitat d’imprimir la targeta:

Android Google Play

IOS APP Store

Més informació sobre l’assegurança federativa a la web de la FEEC:

4000peus Associació Excursionista Collbató és una entitat adherida a

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.